Staan med dom dära sönosarna♥

Heeelloooooo! Idag har jag varit på stan med Felicia och Michelle.Jag köpte en present till Felicia men jag kan inte säga vad det är.Imorgon blir det ju partaj hos Felicia,kommer säkert bli superkul!pusshej-Anna


felicia,simon / studsmattan /lisa,anna ♥

Hejsan , igår efter skolan så var jag med felicia och simon, vi gjorde inte så mycket :) Sen for jag och åt middag hos felicia också sen strässade vi iväg på träningen vi cyklade från kågemarken till preemplanen på 15 minuter!! Vi var typ blöt i svätt när vi var framme. Hahha! (L)

Idag på skolan så fick vi sluta kvar över ett. då gick jag hem till mamma till ca. 14 för då skulle jag med taxin hem till pappa:) Ikväll ska jag Anna och Lisa sätta upp lisas studsmatta ifall det går och sen ska vi kanske gå till majbrasan vid kyrkan men det blir iallafall att gå till majbrasan vid lillahockeyplanen !


<lisa   anna>                            ^söta flickor!



-alva♥    

Skugga♥

Skolan idag var väl lite sisådär,gick lite sakta men.Ikväll blir det träning på preem plan och jag ska nog fara förbi Lisa lite innan.Jag vet inte mer vad jag kan skriva nu men imorgon ska jag iaf på stan med Michelle och Felicia.puss.anna<3


Onsdag♥

Jag for hem själv idag från skolan för att jag behövde göra läxa men franska läxan är jättesvår!
Igår var jag ute och fotade lite,kände att det var ett tag sen.Ska nog fota lite ikväll med pussssss-anna


simmade med klassen ♥

Hejsan!
idag på skolan var vi i Byske och simmade/badadelite med klassen, vi skulle simma ca. 200 meter..
Det var typ roligt ! Vi ska även göra det nästa onsdag! (L)

                                           ^^om ni fattar något ..^




-alva♥         


Favoritbild!♥

Jag skulle igentligen vara med michelle efter skolan idag, men det blev inte för hon var typ sjuk.Det blir nog en annan dag hoppas jag.Imorgon blir det bad på skolan,200 m sen får vi väl se hur det blir efter skolan.Nu ska jag fortsätta på läxan pusshej-Anna

en av mina favorit bilder från då jag var med felicia och michelle♥


roligt ♥

hejsan <3
nu har jag kommit hem från den dära skolan ..
idag på skolan gjorde vi inte så mycket.. :)
men snart ska jag gå och göra läxan.. :(
men ikväll blir det kanske att vara med nån kompis eller något, hoppas! (L)

 

-alva♥  

mormordag I moa♥

Måndag var det idag och det var rätt så segt att stiga upp och så men när man väl var på skolan så gick dagen ganska fort.Efter skolan blev det såklart mormordag,men jag gick också upp på ica och köpte present till Wilma.När jag kom hem fick jag veta att moa for hem tidigare från skolan och sen var hon på akuten.Jag vet inte varför men.//Alvas anna♥


A L V A ♥

Alva, Lillasyster & bästavän.
Det kommer alltid att vara jag och du,du och jag föralltid!Än har vi aldrig varit riktigt ovänner, men alla gör vi misstag, det gäller bara att vi förlåter varandra om vi nu skulle bli ovänner,som jag verkligen hoppas att vi slipper bli. För utan dig är jag ingenting,.jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna förklara hur mke jag älskar dig,.Jag har verkligen funderat, ända sen jag träffat dig på om jag någonsin kommer kunna berätta för dig hur jag verkligen känner för en syster som dig, som alltid finns där då man behöver hjälp. Du är och kommer alltid att vara min ABSOLUT BÄSTA VÄNN!
Jag vet inte hur länge vi varit bästa vänner,men det är tillräckligt länge för att veta att vi litar på varandra till 1000%Alla skratt med dig och alla ord du sagt till mig är sådana saker jag aldrig kommer att glömma.Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.Jag älskar dig Alva Frida Kristina Westberg!
jag älskar dig,det är dom 3 bästa orden som skulle kunna förklara hur jag känner.
Jag vara den allra lyckligaste människan i världen som har just dig.Skulle du hoppa skulle jag stå där bredvid dig och säga: vi hoppar tillsammans på tre,jag kommer aldrig att lämna dig.
Alva, det finns INGEN som tar din plats i mitt hjärta,det finns INGEN som betyder lika mycket som du gör.du är meningen i mitt liv, varför jag lever, och varför jag vill leva.Även om jag bara skrivit hälften av denna text så menar jag ALLT till 110% och jag hoppas att du vet det!
Ända gången jag skrattar med dig, är om du skrattar före.Den ända jag verkligen kan och vill berätta allt för, är dig, och det är så himla skönt, sitta och veta att man bara kan prata ut med dig, du gör mig glad. Du får mig att tro på något annat än falsk vänskap. vänskapen jag aldrig trodde fanns, hittade jag hos dig. 
du är sanden i min hand, öppnar jag den, blåser du bort, Du har mitt hjärta i din hand, och där känner jag mig trygg,det finns ingen som är lika vacker som du är.det finns ingen som har lyckats få mig må så bra som du har.
Du är den som verkligen får mig le,Du är mitt vatten, min himmel, Mitt hav. Min jord.min luft. mitt allt, utan dig klarar jag mig inte,Ja kommer alltid finnas där för dig som du alltid funnits där för mig.du är de allra bästa jag har. Av alla bästizar jag har så finns det ingen som kan ta din plats!Jag vet inte hur många gånger jag sakt det nu,
men jag har menat det mer och mer för varje gång,
Jag älskar dig Alva Westberg, Dom här 13 åren med dig har varit dom bästa i mitt liv.
Alla minnen vi skapat, jag börjar nästan gråta då jag tänker tillbaka.
Hur kan man ha så kul som vi har tillsammans? Jag kommer aldrig lämna dig ensam kvar. du är de bästa som någonsin hänt mig.
Syster & bästavän.
/Anna♥


/Anna♥

Idag har jag inte gjort sådära jättemycket.Jag har varit på träning>>tv>>dator>>rengjort mina skor.
Därför har jag typ inget att skriva om så nu ska jag gå och äta nybakta kubbar som mamma har bakat.



långt inlägg, jag vet, men läs !!♥

Nu har jag kommit hem från felicia's stuga! (L)
Det var hur roligt som helst!

Fredag:
Vi for efter skolan i fredag's sen när vi var i Arvidsjaur så stannade vi på Dollarstore och då fick vi en godis burk som man fick plocka själv för 20kr. Senare for vi vidare, när vi var framme så for jag och Felicia ut med Snosporten, (asså en skoter) felicia började köra och jag började åka, för jag hade typ inte åkt skoter sen jag typ var 5år :S Men i slutet av "skoterturen" så körde jag:) typ stolt! :]  Vi somnade inte förren kanske 01.00 (eller något sånt)

Lördag:
Nästa dag for vi ut alla fyra med skotrarna och åt plättar med sylt. (L) Sen for vi på en liten större runda med skotern, senare när vi kom hem när jag och felicia var ute och körde så gick skotern felicia sönder. Men inte så mycke det var typ bara något som skulle svättsas ihop. Så då tog vi lilla skotern och skulle köra i några hopp och då satt jag bakom felicia och då körde vi ganska fort och sen trodde hon att det kom ett hopp och om vi skulle köra i det så skulle vi typ ramla av skotern, så hon börjar svänga åt ett annat håll och flyttar bak kroppen så jag fick ingen plats... Så jag ramlade då av och fick ett sår! Hahah vi började så klart skratta, som alltid! (L) På kvällen så pimplade vi en liten stund, inget napp :( Sen for vi ut med skoter en lite stund till. Vi somnade där vi helv ett, ett den här natten också tror jag ;)

Söndag:
Vaknade vid halv elva. Vi åt lite frukost sen skoter vi tog den lilla skotern! Vi körde i skogen och i hopp mm. Sen märkte vi efter en stund att vänstra skidan hade gått av:/ den satt fast bara lite grann. Sen när vi skulle svänga upp mot stugan gick den av.. Så vi fick lyfta upp skotern på kullen sen köra upp till stugan, så då fick vi äta lunch, det blev varma mackor sen blev det att börja packa ihop och sen for vi hem! 


Varje kväll gjorde vi några filmer eller spelade in ljudklipp! Hahaha (L)
Vi hade eller iallafall jag hade då super roligt ! (L)

(något video klipp kanske kommer lite senare, man vet aldrig;) )


^Hon är min! (L)



-alva♥  


Bästavännen fyller år!♥


G R A T T I S  M I C H E L L E !!!!!!!!!♥♥♥♥♥
Hoppas du får en underbar dag!♥pussAnna

Träningsläger i Piteå!♥


Hej nu har jag kommit hem från träningsläger i Piteå.Det var jätteroligt,men jobbigt!Moa och mamma for på stan medans jag,pappa och Linda for på träningsläger.
Ikväll ska vi ät hos Markstedt...Vi tippar på grillat.Men nu ska jag inte skriva mer puss-Anna!

Lillalisafisa!♥

Förlåt för dålig uppdatering för min del!
Nu är jag med Lisafisa.Vi har fikat,fotat på hennes fototidning och nu sitter vi vid datorn och ser på tv.
Ikväll ska jag nog bara ta ta det lungt vi får väl se.Men men imorgon fyller lilla Michelle 13 år!!!♥puss-Anna!!


Snart drar vi! ♥

hejsan, ikväll var jag på utvecklingssamtal.
Det gick faktiskt bra!

Och det blev ingen fotbollsträning ikväll :(
för att när jag skulle fara så fick jag jätte ont i magen:(

Men ikväll har jag gjort läxan, packat till mamma och packat till att fara till felicia's stuga imorron efter skolan till på söndag! :) Det kommer nog bli hur roligt som helst !! (L)

   




-alva♥  


utvecklingssamtal/fotboll ♥

hejsan, klockan 16.30 har jag utvecklingssamtal. Sen blir det fotbollsträning 18.15 på stämmnings :)
skriver mer senare!

-alva♥  


grandma and grandpa!♥

hejsan , ikväll har jag gjort lite läxa och efter läxan så gick jag maja och pappa till farmor och farfar! Vi fick en kaka och mjölk :) Mumms!
och pappa sa en idé till mej om vad vi kunde göra i sommar (eller ibörjan av sommaren=slutet av våren)
Men jag säger ingenting ... Hahah :] (L)

-alva♥  


everyday of my life..♥

hejsan, idag har jag varit med Anna! (L)
hon cyklade hit för annars skulle hon vara tvungen att gå hem..
vi fikade senare gick vi ut och fotade lite grann:)
och hon for hem nyss :( <3

 






-alva♥ 


snö eller hagel.. jag gissar på hagel :) ♥

idag efter skolan så var jag en liten stund med felicialindgren.
vi gjorde ganska många videosar och åkt linbana...
HAHAH:] vi hade ganska skojj! (L)

igår haglade det ju så då sprang jag maja och julia ut och det snärtade ganska hårt..





-alva♥

Nathalie!♥

Nu så är jag med Nathalie men hon ska snart fara.Vi har varit ute och fotat lite.Eftersom att jag slutade klockan två och natta klockan 3 så satt jag och gjorde läxan i typ en timme.Puss-Anna♥


Snabbt!♥

Hejsan,det här blir ett kort inlägg för jag ska äta nu.Imorse var det lite trögt att ta sig till skolan med det gick ju.Imorgon ska jag följa Alva hem efter skolan...:Dpuss-Anna♥

annakannakaffepanna♥

idag efter skolan så gör jag typ ingeting.
Men ikväll blir det iallafall fotbolls träning! :)


Älskar dej ANNA ! (L) ^

-alva♥  


Trodde inte det ! ♥

imorse for jag till fotbollsträningen i tältet. Efter träningen fick vi veta vilka som skulle få fara på Zoonlägret!
Dom som fick fara är: FeliciaL, Anna, Jag, FeliciaP, Ellen och Petra:) 
Trodde inte att jag skulle få fara, med det fick jag! :D
Efter träningen så kollade jag lite i Ikea-katalogen om vad jag ska ha för möbler i mitt rum. Och nästa helg vi är hos pappa så ska vi på ikea. Vi har också fixat lite grann i Maja's rum :)
Efter middagen ska jag fara till Nora! :)


-noorriiis !! ^

-alva♥  


jajamensan! ♥

idag har jag inte gjort så mycket, började med att spela poker mot mamma men jag förlorade med 2poäng :(
Sen kom pappa och då for vi till Byske för att kolla på en soffa. Vi hittade en fin!
Senare for vi till stan och kollade på lite ute möbler ner till Gäststugan! :)
Sen nu ikväll blir det att kolla på Jakten på Julia!

 
                                 -har alltid roligt med dej, syster&bästavän!^



-alva♥ 


Liten bildbomb!♥


Maxi!♥

Hejsan,sitter just nu vid Felicias dator för hon äter.Vi har cyklat till Maxi idag med Wilfred.Sen på vägen hem stannade vi hos Wilfred en stund för det var ju inte precis "cyklatillmaxi" väder.Ska kanske sova här ikväll,vi får väl se vad mamma säger,hoppas!puss-Anna♥

:) ♥

nu har jag inte skrivit på ett litet tag, men ... ... ... ..... ......... .. ...
igår så var jag med nora efter skolan, vi hade super roligt !!
Vi spelade kort, och 2 andra spel, pratade skånska... , våffla nora's hår, smsade och lite annat kul!
På kvällen så var det jag, maja, alva och wilma som var här hemma och såg Talang och mamma och elin var hos dom och såg Så Ska Det Låta. Vi hade en jätte rolig kväll! :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, iallafall fara till pappa!


arikvbild-har ingen bild, det är på mamma's pappa
's och maja's andvändare på min dator


-alva♥  

Kalle!♥

Hej nu så sitter jag vid datorn och gör typ inget,hahahaha.Men imorgon så ska jag och Felicia cykla till Maxi och på vägen kommer vi att hämta upp Wilfred.Det kommer nog bli kul!♥

-bild från Li och nellies blogg,har inga bilder just nu men titta längst till vänster där ser ni Kalle som jag och Felicia galopperade på,hahahhahaha!♥puss-anna♥


900♥

Har just insett att jag har 900:- i min sparning,de går frammåt!

Alva och Michelle!♥

Idag har jag varit med Alva och Michelle.♥Vi har fikat,tagit typ två bilder sen suttit vid datorn.Det blev inte så länge eftersom att vi slutade klockan 15.10. Ikväll är det träning(löpning)´Ska inte skriva mer nu puss-♥anna

det fick bli två arkiv bilder!?


felicia ♥

Idag på skolan var det ju som sagt skapardag!
för bilder kolla på förra inlägget! <3

Och idag efter skolan igen så var jag med felicia!
Det var som vanligt mycket skratta och roligt!
Vi hämtade felicia's kakor/godis på kansliet och lite annat... :D (L)

  
bilder från igår^

-alva♥


Äntligen!♥


Äntligen är designen klar!Jag tycker det blev ganska bra eller?Skriv gärna en komentar vad ni tycker.♥

Skapardag!♥

Det var ju som sagt skapardag idag på skolan.Det var det igår också men då orkade jag inte skriva för jag hade så ont i huudet.Men jag hade jättekul idag!Jag lägger ut lite bilder som Amanda tog.Förutom den sista bilden har Lisa tagit!






puss-Anna♥


FELICIA PETTERSSON 13 ÅR!♥

GRATTIS TILL MIN FELICIA PETTERSSON MIN BÄSTAVÄNN SOM FYLLER 13 ÅR IDAG!:*

Puss♥Anna

en underbar dag !♥

Hejsan !
Idag efter skolan så var jag med felicia lindgren ! ♥
Vi satt vid datorn och sen gick vi ut och fota!

BILDERNA:



* Skulle likna en häst och stå i deras bil där men kan ha hästar i !


* Höll på börja DÖ skratta... (ovanligt ?)


* BrumBrum !




* Uppträdde till "jag vill om du vågar"


* Jag på Manges bil !





MER BILDER KOMMER SENARE!!

-alva♥ 


Varning för sköldpaddan!♥


Efter skolan idag for jag först till mormor och fikade för det är ju mormor-dag idag!Sen tog jag den sista godisburken jag hade och for till Felicia.Där var även Michelle.Felicia hade kvar åtta burkar.Så vi gick till alla höghusen och jag blev av med min burk och av Felicia köpte dom 5 st.Dom som inte köpte hade antingen sockersjukan eller så bakade dom kaker själva.På ena dörren stod det "Varning för sköldpaddan!" Hahahaha!
Ikväll blir det träning...Utan Michelle:(♥  Pusshej-Anna


Stugan ♥

Imorse var det fotbolls träning i tältet. Vi var bara 5st, men vi fick iallafall veta vad vi fick för plasering på typ matcher och så. Jag ska vara inner-mittfält, tillsammans med feliciapettersson:)!

Efter träningen for vi till stugan, och :
• åkte skidor, (gammla skidor)
• sola,
• fika,
• besök, (av brolles hund akilles)
snöspadskrig/snöbollskrig, (jag, maja och mormor. Mormor vann! :( )
stjussa ved från skogen till ladan,

 

-alva♥


Bilderna från igår!♥




Klicka här för att se bilden i svartvitt!

LisaEriksson!♥


Idag har jag varit med Lissi!♥Vi har fotat,sålt plastpåsar och även brännt Photoshop till mig.Hon och Emma ska äta här ikväll sen vet jag inte vad vi kommer att hitta på men det blir säkert super kul.Bilder kommer sen.puss-Anna

Lite om mig!♥

Jag för ca ett år sedan:


Jag nu:


Några jag saknar:



Ett ställe jag saknar:
  

Mina bästa vänner:


Min bästa bästa vän:


Något jag minns:


Lite snabb redigerade bilder ,men mycket betydelsefulla!♥

Anna♥


♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu blir det att tagga inför träning(löpning) Vi får väl se hur det går.Men här kommer lite bilder på min bästavänner!:}







En natt hos Michelle!♥

Hej,igår var jag, Felicia och Michelle på Leos lekland och i natt sov jag och Felicia hos Michelle.Det var jätteroligt.Pappa kom och hämtade mig i morse typ klockan 11.45.Sen For jag och mamma på stan.Jag köpte inget speciellt men jag hittade en tröja jag ville köpa.

Hittade bilderna på Felicia och Michelles blogg.♥         -Anna


Laserdom, Hemavan, Påskägg, Wii mm.♥

ONSDAG 31/3
Efter skolan var jag med FeliciaL & Anna.
Vi gjorde inte så mke, men felicia ringde några stycken och frågade lite saker..
På kvällen hade vi innebandy avslutning, laserdom! Det var super roligt! Mitt lag vann båda matcherna, så vi vann som ''turneringen'' (elr vad man kallar de). Det var: Jag, Lina, Frank, Clara, Ebba, Lovisa och Tua !
Efter det for jag hem till mormor och sov där!

TORSDAG 1/4
Vaknade 05.45 och gjorde mej i ordning för att fara till Hemavan klockan: 06.30 med: Åsa, Bertil, Adde och Nelia.
När vi kom fram åkte jag ut i backen :) Senare på kvällen så for vi till TrollTunet och tittade på hockeyn.
Fick ett påskägg av mamma och pappa!(L)

FREDAG 2/4
Slalom med mamma, pappa, maja :D
Fick även ett påskägg av pappa som var från farmor och farfar! (L)
 
LÖRDAG 3/4
Slalom med mamma, pappa, maja:)
På kvällen gick vi till : En trappa upp, för att se hockeyn. Sen spelade vi WII !! :)

SÖNDAG 4/4
Åkte slalom i Tärna.
Och åt lunch ute i backen och mycker varmt av solen!
Mamma for hem till kåge med karlssons efter tärna :(

MÅNDAG 5/4
Slalom i hemavan och super varmt av solen denna dag också :)
Man ser att Maja har varit ute i solen och aldrig tagit upp glasögonen, för hon har märken i ansiktet. Jag har inga märken men blivit lite brun iaf ;)

TISDAG 6/4
Slalom, sol, åt lunch ute, badhuset, spelade spel, sova!

ONSDAG 7/4 (idag)
Vaknade av att jag hade JÄTTE ont i huvudet, hade bara 35,6 (enligt muntempraturen) och spydde på täcket :/
Sen två ggr till fast i en påse. Hahhah! Men nu känner jag mej frisk igen! :) (L)


Har inte skrivit på länge det var därför jag gjorde så här för annars skulle det bara bli konstigt!
  
(solkatten, måndag)


- Jag och Johanna hade bevis om vad vi sa... :) (L)



-alva♥    


Leos!♥


Nu är jag, Felicia,michelle och Kajsa på Leos lekland.Vi ska typ hem där vid fem och då hämtar michelles pappa oss och sen så ska vi äta hos michelle och även sova där.Fast inte Kajsa.men nu måste jag gå puss-Anna♥


Michelle och Felicia!♥


Hej idag har jag varit med Felicia och michelle!Vi har rididt•fotat•twister•tagit in hästar•dator.
Har varit superkul!Pappa skjutsade hit oss klockan 12 och Felicias mamma hämtade oss mellan 5 och halv 6.
Jag lägger ut mer bilder sen!♥

Här är bilderna från Jäckvik!♥

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Jäckvik!♥


Hejsan,har just kommit hem från Jäckvik,hade skitkul där!Det var klarblå himmel med strålande sol och superbra skoter före.Första dagen för vi till backen,men det var inte så bra före där.Dag nummer 2 Tog vi skotrarna ut på fjället.Fast vi hade bara fyra skotrar och en pulka så Hampe tolkade med skodor och Crippe med bob.Tredje dagen blev det att fiska på laxtjärn.Pappa fick 4 fiskar och jag en sen vet jag inte hur många dom andra fick.
Fjärde och sista dagen for vi ut på fjället igen.Efter en liten stund så for Urban,Karina,Linn,Hampe,Nina,Lisa och jag till Galto.Det var 5,5 min dit med skoter.Men nu ska jag ite skriva mer puss-Anna
lägger in bilder sen.


Påsk!♥

Hej,nu sitter jag vid Moas dator.Vi ska snart fara till Jäckvik.
Idag på skolan så lurade hela våran klass Bert.Vi hade pratat med Kikki så hon visste om det för vi lånade hennes nycklar.Klockan 12:20, då vi skulle in så samlades alla vid 6B och gömde oss där sen när Bert kom till klassrummet var ingen där förutom han och Kikki.När dom var i klassrummet gick Wilfred dit och låste dörren.Bert undrade vad det var så han gick till holken och letade oss,då smög vi oss in i klassrummet igenom den andra dörren och när Bert kom till baka skrek vi april april.Det första han sa var:Du var med på det här! och pekade på Kikki.Men han sa också att en nia hade sagt till Bert: Du din klass håller typ på att göra något.Då förstod han ju att det var något.Nu måste jag packa lite mer.kram-♥Anna
haha bild från moas dator!


GLAD PÅSKA ALLA!♥


RSS 2.0